16 juni: Røldal – Geilo

Advertenties

9 gedachten over “16 juni: Røldal – Geilo

 1. Prachtig verslag weer. Heb er van genoten en heb dik 1 1/2 uur zitten genieten van alles. Valt me op dat er weinig stenen huizen zijn. Heel apart dat mos op het dak maar wel erg mooi. Zie ook veel kleine huisjes. Wat een schitterend land en nog zoveel sneeuw en wat een geweldige chauffeur, hij flikt het toch maar. Stoppen jullie voor foto’s of doe je het ook uit de rijdende camper. Gaaf ding hoor. Ziet er perfect uit.
  .

  Like

  1. Klopt, bouwen in hout is hier vast veel goedkoper omdat er zoveel van is. Dat zie je in Amerika bijvoorbeeld aan de westkust ook. Veel bossen is veel hout. Die kleine huisjes zijn heel vaak tweede huizen, vakantiehuisjes.

   We stoppen af en toe voor foto´s, maar veel zijn ook vanuit de camper gemaakt. Daar heb ik na al die reizen best ervaring mee 🙂

   Like

 2. Wat een verschillende landschappen, prachtig!! Sommige foto’s waar de bewolking lag 2 hangt hebben iets mysterieus. En boze buurvrouwen geven we gewoon een blik terug, raar mens😉.

  Like

 3. Wat een mooi verslag weer. Het is zo leuk omdat wij zelf ook al een paar keer in Noorwegen zijn geweest dus heel herkenbare situaties. Prachtige foto’s ook. Ik kijk weer uit naar het volgende verslag. Nog veel plezier

  Like

 4. Hallo Monique en Albert, ik zit ook heerlijk mee te genieten van jullie prachtige verhalen en foto’s hoor. Zeker volhouden Monique, het is fascinerend om er zo bij te zijn. Noorwegen is niet echt “mijn” land, maar als ik die natuur zie, dan ga ik toch twijfelen. Een aantal jaren geleden ben ik in Stavanger geweest en dat vond ik wel een prachtige stad. Goede reis en geniet ervan samen!!

  Like

Wij vinden het erg leuk als je een reactie plaatst!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s