Ferries

De ferries voor de reis zijn inmiddels geboekt, vroeg boeken loont, weten we uit ervaring en beide tickets zijn flexibel te annuleren of wijzigen tot vrij kort voor vertrek.

Heenreis: 

maandag 12 juni 2017, 11.45 uur – 14.00 uur:

Hirtshals – Kristiansand met Fjordline´s HSC FjordCat

We hebben gekozen voor een comfort met buffet-ticket, zodat we lekkere stoelen krijgen tijdens de 2 uur en een kwartier durende overtocht en ook nog gebruik kunnen maken van het buffet. Het is tenslotte lunchtijd.

 

Terugreis:

Na een ruim drie weken lange rondreis varen we met de StenaLine vanuit Götenburg terug naar Kiel. Deze overtocht hebben we lang geleden samen al eens gemaakt en we hebben daar hele goede herinneringen aan.

dinsdag 4 juli 18.45 uur – woensdag 5 juli 9.15 uur

Götenburg – Kiel met StenaLine´s Scandinavica

Op deze overtocht hebben we een mooie suite geboekt met een tweepersoonsbed in plaats van de standaard stapelbedden. We hebben panorama-ramen voor het uitzicht over zee en een eigen terrasje. Daarnaast hebben we toegang tot de Lounge van de Panorama-klasse met gratis koffie, thee, fruit en nog wat andere leuke dingen. Onze reservering in het á la carte Metropolitan restaurant is al gemaakt en ook het ontbijt is inbegrepen.

 

Advertenties