Camper

Schermafbeelding 2016-06-12 om 23.02.03

Het is even wat anders, een Europese camper na 8 reizen met zo´n grote Amerikaanse rammelbak. Nou ja, zo erg was het nou ook weer niet, maar we hebben wel het idee dat de campers hier wat steviger in elkaar zitten dan aan de overkant. De ruimte zullen we missen, maar het is het een of het ander natuurlijk. We kiezen wel bewust voor een camper met twee enkele bedden van 80 cm breed, die middels een tussenstuk ook nog aan elkaar te koppelen zijn, zodat je eigenlijk een breed tweepersoons bed hebt.

Op dit moment zijn bij Stam Campers de campers voor 2017 in bestelling, wat we nu al kunnen zien en laten zien, is van 2016. Volgens Jan Stam zal de nieuwe niet veel anders zijn, omdat dit model pas volledig vernieuwd is. De foto´s die wij vinden en de informatie op de site van Adria, stemmen ons best hoopvol. In september gaan we sowieso een keer kijken bij Stam om nog wat details door te praten. Toen we een paar weken geleden belden, waren alle campers ´van huis´, wat natuurlijk een heel goed teken is!

Het zal een anders-dan-anders reis worden, we gaan zo min mogelijk vooraf boeken, vooral om flexibel te zijn als het weer niet mee zit. Bovendien mag je in Noorwegen en ook vaak in Zweden, ook buiten campings staan en is dat vaak ook heel normaal en veilig. Vandaar ook dat we toch gekozen hebben voor een camper met een aparte douche en toilet, al zullen we ook best weleens gebruik maken van het sanitair op campings. Voor het kokerellen gaat ook de skottelbraai mee die we van Jan en Annie mogen lenen.

Wat informatie over de camper:

Schermafbeelding 2016-06-13 om 13.53.40

En wat foto´s van het interieur:

Advertenties