Alvast wat dingen geregeld

Gothenborg_Port_Stena-Scandinavica-at-night_638x322

Terwijl we hier een hele rustige zomer beleven, waar we erg aan toe waren trouwens, blijft het thema ´reizen´ zoals altijd een grote rol spelen. Ik ben een aantal weken tussen de bedrijven door bezig geweest met het fotoboek van onze laatste Amerikareis in april. Het album staat klaar om naar Albelli verzonden te worden, maar omdat de prijzen in Nederland meestal gunstiger zijn én de post daar betrouwbaarder dan hier (ja, echt, het kan nog erger) gaan we het daar bestellen. En daar wachten we dus even mee, zodat we ook nog tijd hebben om het terug te sturen, mocht er wat mee mis zijn.

Olden Camping Gytri 2015 1.jpg

Ondertussen hebben we geprobeerd om een mooie route uit te zetten in Noorwegen en we denken daar aardig in geslaagd te zijn aan de hand van het lezen van reisverslagen van anderen. De route is zo gemaakt dat we heel makkelijk ergens een stuk kunnen afsnijden als we toch meerdere dagen blijven hangen op mooie plekken, een keer niet zo´n zin hebben om te rijden of genoodzaakt zijn om andere redenen het plan te wijzigen. We hebben campings geselecteerd, maar zullen zeker nog proberen alternatieven erbij te zoeken.

norway17

De camper was al eerder geboekt bij Stam Campers en die zullen we in september of als er niet een ´thuis´ is, in december zeker gaan bekijken. Campings zullen we niet vooraf boeken, maar voor de ferries over zee hebben we al wel reserveringen. Blijkbaar kan je daarmee niet vroeg genoeg zijn, zeker als je een mooie hut wilt op een lange overtocht. Dat heben we dus al gedaan!

Ondertussen blijven we proberen wat meer informatie mee te krijgen, maar er zijn nog niet zo heel veel reisverslagen te vinden, dat valt best tegen. Links blijven dus welkom!

 

Advertenties

Een gedachte over “Alvast wat dingen geregeld

Wij vinden het erg leuk als je een reactie plaatst!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s